Spørgsmål fra Josef, 66 år

Jeg har oprettet en konto hos en trader og begyndte at investre. Det gik godt det første 3 uger. Siden Jeg har prøvet at kontakte ham uden held.
Kan Jeg får min penge tibage? Hvordan?

Svar fra rådgiver

Hej Josef,

Tak for dit brev. Jeg er ked af at høre, at du er kommet i klemme med noget investering. Det er desværre ikke dét, vi hjælper med herinde, men fordi vi får så mange henvendelser om det, har jeg skrevet et blogindlæg, du kan læse. Der er nogle gode råd, og der er et link, der leder hen til dén side hos politiet, hvor du skal anmelde sagen. Blogindlægget finder du lige her. At anmelde til politiet er nemlig din bedste mulighed for at få pengene tilbage. Du skal ikke under nogen omstændigheder betale nogen for at hjælpe dig med at få dem tilbage. Det er også et svindelnummer.

Det eneste, jeg lige vil knytte af kommentar, er, at det ikke “gik godt de første 3 uger”. Gerningsmænd i investeringssvindel får bare én til at tro, at det kører, så man smider flere og flere penge ind, og så der går længere tid, før man fatter mistanke. Fra dét øjeblik, du oprettede kontoen, var det et scam, og så var resten skuespil. Jeg håber, du vælger at anmelde, og at det ikke var et alt for stort beløb, du mistede.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...