Spørgsmål fra Matthias, 17 år

hej jeg hedder Matthias og jeg havde start december købt en fortnite account af en gut over facebook for 11.850kr også 14 dage efter jeg havde købt den (12 december) blev den taget tilbage og jeg mistede alt access til den, hvad skal jeg gøre

Svar fra rådgiver

Hej Matthias,

Tak for dit brev. Jeg er ked af at høre, at du har mistet dén Fortnite-account, du havde købt. Som du sikkert allerede vidste, er salg og køb af konti noget af det mest risikofyldte, man kan gøre. Vi får mange henvendelser fra folk, der bliver snydt af lige akkurat dét.

Hvis du ikke har købt mailen med i handlen, er det fx en mulighed, at vedkommende har trukket den tilbage sådan. Og selv hvis man får mailen med, har folk mulighed for at kontakte Epic Games og få den trukket tilbage ved at bevise, at de havde den først. Og Epic Games kan desværre ikke hjælpe dig nu. Eller, de gider ikke, fordi det er imod deres regler at købe og sælge konti, og så er der desværre ikke så meget at gøre som offer.

Din bedste mulighed er derfor at anmelde sagen til politiet, som så kan vælge at efterforske den. Vi har en vejledning til at gøre det, som du kan finde her, og du må endelig skrive en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål til dét. Og i forhold til at købe og sælge konti i fremtiden, er det bare vigtigt at huske, at man ikke kan sikre sig imod dét her, du har oplevet nu.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...