Artikel om scams på dust2.dk

Lars fra scammed.dk blev kontaktet af dust2.dk, og det har ført til en snak om scamming. Klik ind på artiklen for at høre mere om, hvor udbredt denne form for snyd er, og hvorfor det er så vigtigt, at flere begynder at anmelde denne slags kriminalitet til politiet.

Læs artiklen her

DR Ultra

Allerede før scammed.dk gik i luften, var DR Ultra på besøg hos os for at fortælle om den. Det blev til et fint indslag, hvor Asger Yde fra Aarhus fortalte om sit forhold til skins og snyderi. Asger hjalp også os på scammed.dk med at forstå problemet inden vi lavede sitet.

Artikel med Asger

Udover indslaget i DR Ultra, medvirkede Asger Yde (og hans mor) også i denne artikel fra DR Østjylland. Den giver et spændende indblik i, hvordan trading fungerer, og hvor mange penge, der kan være tale om. Scammed.dk bliver også nævnt som et godt sted at gå hen, hvis man har spørgsmål!

Læs artiklen her

Artikel om scams på tv2.dk

En journalist fra TV2 kontaktede Lars fra scammed.dk om hans syn på scamming, fordi han havde fået nys om, at mange børn og unge bliver snydt. Det blev til en rigtig god artikel, hvor især forældre kan lære meget om, hvad der foregår på skintrading-markedet.

Læs artiklen her