Nyhederne på Tv2Østjylland

Tredje gang scammed.dk er repræsenteret i Tv2 Østjyllands tema om scams i vinteren 2022, medvirker Stine fra scammed.dk i live nyhederne. Hun fortæller om, hvordan man som forælder skal forholde sig, hvis ens barn handler skins, og hvordan man kan snakke med sit barn om gaming, trading og skins.

Se indslaget her

Artikel hos Tv2Østjylland

Tv2 Østjylland kører et større tema om scams i vinteren 2022, hvor scammed.dk er repræsenteret tre gange. Først i dokumentaren nedenfor, og senere medvirker Emil fra scammed.dk i denne artikel, hvor han fortæller om nogle af de scamtyper vi møder på scammed.dk, og hvordan man som forælder skal forholde sig, hvis ens barn handler skins.

Læs artiklen og se videoen her

Dokumentar på Tv2Østjylland

Tv2 Østjylland kører et større tema om scams i vinteren 2022, hvor scammed.dk er repræsenteret tre gange. Først medvirker Emil fra scammed.dk i denne dokumentar, hvor han fortæller om nogle af de scamtyper vi møder på scammed.dk, og hvordan man kan have det, når man er blevet snydt.

Se dokumentaren her

Go' Aften Live

Også Tv2 sætter i sensommeren 2021 fokus på scams, og Emil fra scammed.dk medvirker i Go’ Aften Live, hvor han bl.a. giver gode råd til forældre om, hvordan man taler med sine børn om trading, skins og scams.

Se indslaget her

DR sætter fokus på scams

DR sætter i sensommeren 2021 fokus på trading og scams. Emil fra scammed.dk udtaler sig i forskellige artikler, bl.a. denne, hvor der sættes fokus på udbredelsen af problemet, og der gives råd om, hvordan man bedst undgår at blive snydt.

Læs artiklen her

Scammed.dk i BørneAvisen

Stine fra scammed.dk blev i september 2020 kontaktet af BørneAvisen, der ville sætte fokus på trading og scams. Det kom der en fin artikel ud af med bl.a. gode tips til, hvordan man passer bedst muligt på sig selv, når man handler.

Artikel om scams på dust2.dk

Lars fra scammed.dk blev kontaktet af dust2.dk, og det har ført til en snak om scamming. Klik ind på artiklen for at høre mere om, hvor udbredt denne form for snyd er, og hvorfor det er så vigtigt, at flere begynder at anmelde denne slags kriminalitet til politiet.

Læs artiklen her

DR Ultra

Allerede før scammed.dk gik i luften, var DR Ultra på besøg hos os for at fortælle om den. Det blev til et fint indslag, hvor Asger Yde fra Aarhus fortalte om sit forhold til skins og snyderi. Asger hjalp også os på scammed.dk med at forstå problemet inden vi lavede sitet.

Artikel med Asger

Udover indslaget i DR Ultra, medvirkede Asger Yde (og hans mor) også i denne artikel fra DR Østjylland. Den giver et spændende indblik i, hvordan trading fungerer, og hvor mange penge, der kan være tale om. Scammed.dk bliver også nævnt som et godt sted at gå hen, hvis man har spørgsmål!

Læs artiklen her

Artikel om scams på tv2.dk

En journalist fra TV2 kontaktede Lars fra scammed.dk om hans syn på scamming, fordi han havde fået nys om, at mange børn og unge bliver snydt. Det blev til en rigtig god artikel, hvor især forældre kan lære meget om, hvad der foregår på skintrading-markedet.

Læs artiklen her