Spørgsmål fra Sara, 24 år

Hej. Min datter og jeg har bygget en ny verden i roblox på computeren. Vi er logget ind med hendes account. Men hvordan indlæser jeg spillet, så hun kan spille det på hendes ipad? Det er til stor frustration for hende fordi vi har brugt lang tid på at bygge den verden og så kan hun ikke prøve det på hendes ipad? Hvad gør vi ?

Svar fra rådgiver

Hej Sara!

Tak for din besked på vegne af din datter. Jeg forstår godt, at det er irriterende, når man har brugt lang tid på en verden, men ikke kan spille på den. Heldigvis bør det være forholdsvis lige til at få adgang til verdenen, så hun kan komme i gang.

Først og fremmest skal din datter sørge for, at hun er på den profil, der lavede verdenen. Hvis hun har lavet en verden på computeren på én profil men prøver at tilgå den på en anden konto på sin iPad, kan det være derfor. Når I har sørget for, at hun er på den rigtige profil, skal hun gå ind under sine “Creations”, og så skulle hun gerne kunne se den.

Hvis hun ikke kan se den derinde, er det fordi, den ikke er blevet “Published”, og så skal I ind og gøre det.

Hvis ikke det umiddelbart virker, er der flere detaljer i den her engelske guide fra Roblox selv, som måske kan hjælpe. Ellers er du selvfølgelig velkommen til at skrive en kommentar, så vi kan få styr på det 🙂

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...