Spørgsmål fra Ludvig, 21 år

Jeg er blevet scammede for hele mit inventar de har været inde og acceptere via steam 2 factor notification

Svar fra rådgiver

Hej Ludvig,

Tak for dit brev. Nu hvor du er blevet scammet, er der to ting, du kan gøre. For det første bør du anmelde vedkommendes profil til Steam for scamming, fordi der så er en chance for, at de bliver udelukket fra at kunne handle og sende skins videre. Steam kan dog ikke hjælpe dig med at få dine ting tilbage, så dér ville du skulle anmelde til politiet.

Vi har en vejledning herinde på hjemmesiden, hvor du kan læse mere om at anmelde til politiet og hvilke oplysninger, du skal have med. Man kan anmelde, uanset hvor mange beviser man har, men jo flere ting, du kan skrive/bevise om sagen, desto nemmere er det selvfølgelig for politiet at efterforske den.

Derudover lyder det, som om din account ikke er sikker længere. Det kan fx skyldes, at du på et tidspunkt er kommet til at logge ind på en falsk side med din Steam-profil, hvor du også har brugt Mobile Guard, og de derfor har adgang til at komme ind på trods af dét ekstra lag af sikkerhed. Hvis det er tilfældet, bør du hurtigst muligt sikre din konto igen ved at følge dén vejledning, vi har lavet her, så deres adgang bliver lukket.

Med venlig hilsen,

Emil Ludvigsen

Kommentarer

Viser 1 kommentar

Ludvig har fundet ud af det er en fra rusland som har skaffet sig adagang til min account så tror ikke politiet kan gøre noget ved det i Danmark

1 år siden

Emil, ekspert Hej igen, Ludvig. Okay. Du har ret i, at det selvfølgelig er sværere for politiet i Danmark at gøre noget, hvis en gerningsperson ikke bor i Danmark. Det er helt op til dig, om du vil bruge noget tid på at anmelde, og uanset hvad har du ret i, at der kan være lange udsigter. Det er bare samtidig det eneste, man rigtig kan gøre som offer, og det hjælper politiet med at forstå omfanget af problemet. Vh Emil

1 år siden

Skriv en kommentar ...