Spørgsmål fra Aksel, 15 år

Jeg ville sægle en knis men på steam siger den at det ikke er en skinport bot. kan jeg få den igen?

Svar fra rådgiver

Hej Aksel,

Tak for dit brev. Jeg er ked af at høre, at du er blevet scammet, og det lyder umiddelbart, som om du er blevet udsat for dét, vi kalder API-scam. Et API-scam foregår oftest ved, at man kommer til at logge ind på en falsk hjemmeside med sin Steam-profil, og at man så bliver snydt, næste gang man prøver at handle. Det første, du bør gøre, er at følge denne vejledning til, hvordan du kan sikre din konto igen, så du ikke mister flere ting.

Du spørger, om du kan få din kniv igen. Steam tilbyder ikke hjælp med at sende skins tilbage, men hvis du anmelder den falske bot til Steam ved at gå ind på den, kan du være med til at sørge for, at den bliver udelukket fra at handle, så andre ikke bliver snydt af den samme. Din bedste mulighed for at få kniven tilbage er derimod at anmelde sagen til politiet, og dét kan du finde en vejledning til her.

Sørg for at bruge noget tid på at give politiet så mange oplysninger som muligt, hvis du anmelder. Det gør det nemmere for dem at se, om der måske er andre, der er blevet snydt af samme gerningsmand, så de kan lave en samlet sag.

Som det sidste vil jeg anbefale, at du klikker lidt rundt på vores generelle side om Counter Strike, hvor der er nogle gode råd og ting, man kan være opmærksom på, når man handler skins. Hvis du har flere spørgsmål, kan du skrive en kommentar herunder, og så vil jeg forsøge at hjælpe videre 🙂

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...