Spørgsmål fra William, 10 år

Spørgsmålet er redigeret af scammed.dk

Er blevet scammed for 1000credits og en interstellar Fik ikke det i trade som jeg var blevet lovet af [fjernet af scammed.dk] Mit gamertag er [fjernet af scammed.dk]

Svar fra rådgiver

Hej William,

Først og fremmest skal jeg lige sige, at jeg har slettet både dit og scammerens gamertags fra dit brevkassespørgsmål. Jeg har slettet dit, fordi vi gerne vil have, at du forbliver anonym, og jeg har slettet hans for at undgå, at andre begynder at involvere sig og skriver til ham.

Jeg er ked af at høre, at du er blevet scammet, men det er rigtig godt, at du skriver herinde, så du ikke skal gå alene med det. Nu hvor du ikke er ældre vil jeg som det vigtigste anbefale, at du også tager en snak med dine forældre, så de kan støtte dig i det. Det er nemlig ikke sjovt at gå med det alene, og selvom vi rigtig gerne vil snakke, kan de hjælpe dig på en anden måde.

Du fortæller, at du er blevet scammet for 1000 credits og et decal, og at du ikke fik det i trade, du var blevet lovet. Det lyder, som om du skulle have haft nogle items tilbage, du ikke fik. Der vil jeg råde dig til, at du for fremtiden klarer alt i én trade, så du ikke trykker “Accept”, før den anden part også har lagt dét ind, han skal give til dig. Det ville være dejligt, hvis man kunne stole på alle, men der er desværre en del derude, der prøver at snyde. Det betyder, at man desværre ikke kan være sikker på, at den anden giver det, man har krav på.

Der er desværre ikke så meget, Psyonix gider at gøre ift. at give items tilbage til folk, der er blevet scammet. Derfor handler det om at passe så godt på sig selv som muligt. Èn af de ting, du kan gøre, er at bruge en mellemmand, når du skal trade næste gang. De forskellige Rocket League-grupper på Facebook har “officielle” mellemmænd, du kan finde, og de fleste står klar til at hjælpe med trades gratis. Det er stadig ikke 100% sikkert at trade, selvom man bruger en mellemmand, for der er nogle, der udgiver sig for at være mellemmand uden at være det. Så det sikreste er at skrive til en administrator på én af grupperne og spørge, hvordan du finder en mellemmand. Hvis de altså har nogen i gruppen. Derudover vil jeg anbefale, at du kigger vores tjekliste igennem, inden du trader næste gang.

Jeg håber, du kan bruge svaret. Hvis du har mere på hjerte, er du velkommen til at skrive en kommentar i bunden af siden her. Ellers kan du finde nummeret til vores SMS-rådgivning på hjemmesiden, og der kan du snakke videre med én af os.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...