Spørgsmål fra William, 21 år

Hey, er ik helt sikker på hvordan det her virker, men er blevet scammed for 4 items inkl. en ST Butterflyknife til ca. 8000kr, kan i måske hjælpe med det?

Svar fra rådgiver

Hej William,

Tak for dit brev. Jeg er ked af at høre, at du er blevet scammet, men det er godt, at du rækker ud. Uanset hvordan du er blevet scammet, bør du anmelde sagen til politiet. Hvis det er sket via et “API-scam”, bør du også få sikret din konto hurtigst muligt. Du ved, at det er API-scam, hvis du skulle overføre dine skins til fx en kammerat, og de så pludselig endte et forkert sted. Du kan læse mere om det her.

Derudover har du mulighed for at anmelde vedkommendes profil til Steam, og så kan de gå ind og blokere den, så den ikke længere kan trade og snyde andre. Men Steam hjælper altså ikke med at gendanne tabte items. Dét er kun gennem en sag hos politiet, man kan få tingene tilbage som sådan.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 1 kommentar

William Hej jeg er blevet scammet for en butterfly knife for 5000 dkk kan i hjælpe mig?

12 måneder siden

Emil, ekspert Hej William. Dét er jeg ked af at høre. Mit bedste råd til dig er, at du prøver at anmelde sagen til politiet. Måske virker deres onlineformular stadig ikke, og i dét tilfælde bliver du nødt til at ringe på 114 og anmelde telefonisk. Men vi kan ikke gøre noget som sådan for at få din kniv tilbage, og Steam tilbyder heller ikke at hjælpe med at gendanne items på dén måde. Vi har nogle vejledninger til at handle mere sikkert i fremtiden, og der er også én, der beskriver, hvordan man kan anmelde til politiet, og hvilke oplysninger man skal have klar, når man skriver eller ringer til dem. Vh Emil fra scammed.dk

12 måneder siden

Skriv en kommentar ...