Spørgsmål fra jacob, 21 år

Hej efter skole kom jeg hjem og alle mine skins var væk da jeg kiggede på mine byttetilbud hvad der alle mulige forskellige steam accent der havde modtaget mine skins

Svar fra rådgiver

Hej med dig. Tak for dit brev. Det lyder, som om din konto er blevet hacket, så nogle har kunnet få adgang til den og bytte dine skins væk til en masse accounts. Det er en virkelig ærgerlig situation, og der er to ting, du bør gøre nu.

Først og fremmest bør du sikre din konto igen. Det kan du blandt andet gøre ved at læse den her guide, og det vigtigste er, at du får ændret password og sat Mobile Guard ordentligt op, så man ikke kan komme ind på din konto, uden man har din mobil også.

Derudover bør du tjekke, om der er en aktiv API-key på din konto, der gør, at du er risiko for at blive scammet, næste gang du handler.

Hvis du vil anmelde sagen til politiet, så du måske kan få dine ting tilbage, kan du finde et link til deres formular lige her. Når du har fået styr på din konto igen, vil jeg anbefale, at du tjekker vores Counter Strike-side ud, for den indeholder nogle gode råd til, hvordan man handler sikkert i Counter Strike.

Skriv endelig en kommentar neden for, hvis du har brug for mere hjælp 🙂

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...