Spørgsmål fra Hevkar, 25 år

Hejsa,

Er lidt oppe og køre lige nu, så skriver måske ikke så klart.

Jeg har en steam acc med 400k inventory, og den er lige blevet udelukket ”Your profile is being forced private due to an active Community Ban on your account.”

[Steam-profil fjernet af scammed.dk]

Jeg har ingen ide, hvorfor det er sket. Er helt på bar bund. Der står den udløber d. 19 januar 2038

Svar fra rådgiver

Hej Hevkar,

Tak for dit brev. Først og fremmest vil jeg sige, at jeg har fjernet linket til din Steam-profil, fordi dét her brev nu er offentligt tilgængeligt, og der ikke er en grund til, at andre kender til din profil.

Du skriver helt fint, og det er godt, at du rækker ud efter hjælp og spørger. Vi hører ikke så ofte fra folk, der er blevet banned (herunder Community Ban), men jeg forstår godt, at det gør dig nervøs, fordi du (så vidt jeg forstår) heller ikke kan få lov at trade og så er bange for, at dit inventory er “tabt”.

Det ville hjælpe ret meget at kende årsagen, som burde have stået i dét vindue, der præsenterede dig for udelukkelsen. Det kan være “Sold Account”, “Spam” eller flere andre ting, som ikke handler om at hacke i spillet eller snyde på andre måder, men at du i stedet har forbrudt dig mod de regler, der er i fællesskabet omkring spillet på Steam, herunder trading.

Hvis du kan huske, hvad der stod som årsag, og du er sikker på, du ikke har gjort det eller kan være kommet til at gøre det, så er den eneste chance at række ud til Steam-support og forklare dem situationen. Fortælle, at du ikke forstår, hvorfor din konto er blevet blokeret, og at du har et stort inventory, du er bange for at miste.

Der er ikke noget, jeg herindefra kan gøre, og hvis Steam mener, du har gjort noget for at “fortjene” udelukkelsen, er det heller ikke en opgave for fx politiet, for dét har Steam ret til at gøre. Hvis du har mod på det, må du gerne opdatere os i kommentarfeltet herunder eller eventuelt bare skrive, hvad der stod som “årsag”.

Hvis du har andre spørgsmål, er du også velkommen til at skrive en kommentar.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...