Spørgsmål fra Amalia, 11 år

Kan jeg få min neon fly ride neon shadow dragon tilbage i ROBLOX?

Svar fra rådgiver

Hej Amalia,

Øv, det lyder ikke særlig sjovt, at du har mistet din shadow dragon. Jeg kan godt forstå, hvis du var rigtig glad for den.

Du skal vide, at du langt fra er den eneste, der bliver snydt for pets i Adopt Me. Vi har snakket med mange andre, der har prøvet det. Der er desværre mange, der snyder. Rigtig træls.

Desværre bliver det nok svært at få din dragon tilbage. Men jeg synes alligevel, du skal prøve at skrive til dem, der har lavet Adopt Me. Det kan være, at de kan se, præcist hvad der er gået galt, og hvis du er heldig, give dig den tilbage. Men jeg vil ikke love noget. Til gengæld har du så gjort alt, hvad du kan, for at få dragen tilbage, og det kan være rart at vide. At man har prøvet alt, hvad man kan.

Du kan skrive til dem ved at klikke på det her link.

Du skal dog have dine forældre eller en anden voksen til at hjælpe dig, for man skal være 13 for at kontakte Adopt Me. Jeg ved ikke, om du allerede har gjort det, men det kan være en god idé at tale med en voksen om, at det er sket. Også selvom det kan være pinligt eller træls. Det er tit godt at tale med nogen om, at man har været ude for at blive snydt. Så man ikke er alene med det. Og så kan den voksne, du taler med, også hjælpe dig med at skrive til Adopt Me.

Jeg håber, det lykkes for dig.

Held og lykke. Venlig hilsen
Lars fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 1 kommentar

Noah, 13 år jeg er blevet scammed for nogle verdifulde genstande i rocket league. Min interesse for spillet er steget mere og mere og jeg ønsker at få mine ting tilbage. Jeg har ikke kunne finde nogen hjemmeside hvor jeg kan skrive til skaberne (psyonix). Hvad skal jeg gøre?

2 måneder siden

Admin Hej Noah! Det lyder ikke særlig godt, at du har mistet dine items i Rocket League. Psyonix har desværre den politik, at de ikke hjælper med at reverse trades mellem spillere, og at det derfor er 100% spillernes ansvar at tjekke, om alt er, som det skal være. Hvis det er en dansker, du er blevet scammet af, kan du følge vores guide til at foretage en politianmeldelse, og så vil jeg anbefale, at du læser vores tjekliste med ting, der er gode at undersøge, inden man trader, så du forhåbentlig kan undgå den ærgerlige oplevelse igen i fremtiden. Jeg håber, du med tiden kan få de samme items eller nogle lige så fede tilbage, og du er velkommen til at skrive i SMS-rådgivningen, hvis der er mere, du tænker, jeg kan hjælpe med.

2 måneder siden

Noah, 13 år Ups totalt min fejl jeg mente jeg var blevet hacked (tingene forsvandt natten over) gør det en forskel?

2 måneder siden

Admin Hej igen! Det er helt i orden. Jeg antog jo bare, at du var blevet scammet i en trade. Når du siger, du har mistet dine ting natten over, så lyder det, som om du er blevet udsat for det, der hedder et API-scam. Det sker ved, at man logger ind med sin Steam-account på en side, der ikke er legit. For at sikre din konto igen, er det derfor den her guide, du skal følge. Hvis du ikke har haft logget ind med din Steam-account på andre sider en Steam, og hvis du desuden ikke er kommet til at dele dine oplysninger med nogen, så vil jeg anbefale, at du ændrer password, og at du derefter får sat Steam Guard op på din account. Jeg håber, det hjalp :)

2 måneder siden

Skriv en kommentar ...