Spørgsmål fra Amalia, 11 år

Kan jeg få min neon fly ride neon shadow dragon tilbage i ROBLOX?

Svar fra rådgiver

Hej Amalia,

Øv, det lyder ikke særlig sjovt, at du har mistet din shadow dragon. Jeg kan godt forstå, hvis du var rigtig glad for den.

Du skal vide, at du langt fra er den eneste, der bliver snydt for pets i Adopt Me. Vi har snakket med mange andre, der har prøvet det. Der er desværre mange, der snyder. Rigtig træls.

Desværre bliver det nok svært at få din dragon tilbage. Men jeg synes alligevel, du skal prøve at skrive til dem, der har lavet Adopt Me. Det kan være, at de kan se, præcist hvad der er gået galt, og hvis du er heldig, give dig den tilbage. Men jeg vil ikke love noget. Til gengæld har du så gjort alt, hvad du kan, for at få dragen tilbage, og det kan være rart at vide. At man har prøvet alt, hvad man kan.

Du kan skrive til dem ved at klikke på det her link.

Du skal dog have dine forældre eller en anden voksen til at hjælpe dig, for man skal være 13 for at kontakte Adopt Me. Jeg ved ikke, om du allerede har gjort det, men det kan være en god idé at tale med en voksen om, at det er sket. Også selvom det kan være pinligt eller træls. Det er tit godt at tale med nogen om, at man har været ude for at blive snydt. Så man ikke er alene med det. Og så kan den voksne, du taler med, også hjælpe dig med at skrive til Adopt Me.

Jeg håber, det lykkes for dig.

Held og lykke. Venlig hilsen
Lars fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar