Spørgsmål fra Gustav, 12 år

Spørgsmålet er redigeret af scammed.dk

 

Hvad gør jeg.
Jeg loggede ind på min csgo account og så var alle mine skins væk så tjekede jeg trades og der sto der er jeg har tradet med en der havde fået alle mine skins og jeg havde fået ingen ting igen

[Link fjernet af scammed.dk]

Svar fra rådgiver

Hej Gustav,

Jeg har fjernet linket i din besked, så du kan forblive anonym her på siden. Derudover er det ikke muligt at se andres inventory history, så når jeg fx klikker på linket, ser jeg bare min egen historik alligevel.

Men jeg tror på dig, og det er rigtig ærgerligt, det der er sket. Det er aldrig sjovt at blive scammet. Det er godt, at du skriver, og det ville være rigtig godt, hvis du kunne tale med nogen om det. Det kunne fx være dine forældre eller dine venner.

Det er vigtigt, at man passer på, når man færdes på internettet, og det er ikke kun på Steam. Der er mange sider og personer, der prøver på at franarre folk deres ting, og derfor er det vigtigt, at du ikke logger ind med din Steam-account på andre sider end https://store.steampowered.com/ og https://steamcommunity.com/, da det er de eneste rigtige domæner til Steam.

Du spørger, hvad du kan gøre, og her vil jeg skrive nogle ting, jeg anbefaler, at du gør hurtigst muligt:

Jeg tænker, at du er kommet til at logge ind på en side, der ikke er legit, og at du derfor er blevet API-scammet. Det betyder, at scammeren stadig har adgang til din profil og vil kunne tage ting fra dig i fremtiden også. Det er derfor vigtigt, at du først og fremmest følger vores guide om at sikre sin konto efter API-scam.

Når du har gjort det, vil jeg anbefale, at du læser og følger vores vejledning om at sikre sin konto helt generelt.

Hvis du kan finde nogle informationer på personen, der har scammet, kan du også få dine forældres hjælp til at foretage en politianmeldelse, men det er vigtigt, at du starter med at gennemgå de to andre guides, jeg har sendt, så du ikke bliver scammet igen.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 1 kommentar

hej jeg blev scammed på min fly ride owl den behøver ikke være fly ride ville bare gerne have den tilbage

4 år siden

Emil, ekspert Hej. Det lyder ikke sjovt, at du er blevet scammet. Hvis du ikke har nogen oplysninger på personen, der har taget den, er der ikke så meget andet at gøre end at prøve at få en ny Owl på samme måde, som du fik din gamle, desværre. Jeg tænker, at du ligesom mange andre er blevet snydt i en trust trade, og derfor vil mit råd være, at du ikke foretager den slags trades i fremtiden. Hvis der er noget, jeg misforstår, eller hvis du vil have svar på noget andet, er du velkommen til at kommentere igen, men du kan også oprette et spørgsmål selv, hvor du fortæller lidt mere om, hvad der skete. Så er det nemmere at hjælpe :) Venlig hilsen Emil.

4 år siden

Skriv en kommentar ...