Spørgsmål fra André, 19 år

Jeg blev scammet for 10500 da jeg skulle handle med noget crypto er det noget i også hjælper med eller er det udelukkende cs skins

Svar fra rådgiver

Hej André,

Tak for dit brev. Først og fremmest er jeg ked af at høre, at du er blevet scammet for 10.500kr. Uanset om det er i skins eller noget andet, er det en rigtig ærgerlig situation. Hvorvidt vi kan hjælpe afhænger lidt af, hvordan du mistede dem. Men det ved jeg jo af gode grunde ikke, så nu skriver jeg et lidt kortere svar med nogle muligheder.

Hvis du skulle købe crypto på en hjemmeside, er du formentlig blevet snydt ved, at du har sendt pengene igennem en falsk hjemmeside. I dét tilfælde er vi ude i “Investeringssvindel”, som du kan anmelde her.

Hvis du skulle købe crypto af en anden person, er du blevet snydt i en samhandel, og så skal du anmelde det som “Svindel ved køb af vare eller ydelse”. Det kan du gøre her, og selvom der ikke er tale om skins, kan du bruge vores guide, hvis den hjælper.

Hvis du skulle sælge crypto til en anden person, er det også samhandel, men så skal du ind og anmelde det som “Svindel ved salg eller bytte af vare eller ydelse”. Det kan du gøre på politiets hjemmeside her.

Jeg håber, at du vælger at anmelde til politiet, så de kan gå ind og hjælpe dig i sagen. Hvis der ikke er nogen af de tre scenarier, der passer på din situation, må du endelig skrive en kommentar nedenfor. Så kan jeg forsøge at hjælpe dig videre, når jeg har fået nogle flere oplysninger.

Men for at svare på dit spørgsmål, så er det scams i forbindelse med køb, salg og bytte af skins og andre virtuelle genstande, vi hjælper med herinde. Vi hører dog også fra mange, der er blevet snydt i handler med crypto – også hvor crypto har været en del af betalingen for skins, så det flyder lidt sammen.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...