Spørgsmål fra Casper, 14 år

Jeg sad og spillede petsimulator x intil der var en der sagde han ville give mig 5k for en af mine huge pets så jeg gik ind på discord og addede ham og vi fik oprettet en tickit hvor der var en moderater men det jeg ikke viste var at den moderater var venner med personen der scammede mig og jeg troede det var rigtigt for serveren havde over 5k medlemmer og de skrev meget om at trade sammen og fik tradede så jeg var ikke bekymrede kun en lille smule fordi jeg ikke kendte serveren men jeg ville virkelig gerne have de 5k robux så jeg tradede mit huge pet til moderateren og jeg blev kicket ud af serveren han fjernede mig som ven og leavede så jeg vil virkelig gerne have mine robux så jeg hader den scammer “HVAD SKAL JEG GØRE”

Svar fra rådgiver

Hej Casper,

Tak for dit brev. Det er virkelig ærgerligt, at du er blevet scammet for 5.000 Robux. Vi ser desværre ret ofte, at nogen bliver snydt på dén måde. Man tror, at man har fundet en person, der kan hjælpe med en sikker handel, men så viser det sig, at de har aftalt på forhånd, at de vil scamme én.

Der er to ting, du kan gøre:

  1. Jeg ville starte med at skrive til Roblox’ support og forklare dem situationen, hvor du også nævner navnene på dén bruger, der fik dit pet og scammede dig. Så har Roblox mulighed for at gå ind og blokere dem. Du kan også anmelde brugeren ved at gå ind i din “trade history” inde i selve spillet.
  2. Derudover ville jeg anmelde sagen til politiet. Du skal nok have dine forældres hjælp til det, men vi har en vejledning her, I kan følge.

Derudover har vi en hel side, hvor vi har samlet indhold om Roblox, og jeg synes, du skal kigge den igennem, fordi der er en del råd til, hvordan man handler sikkert i fremtiden. Det er nemlig den bedste måde at beskytte sig selv på, for når uheldet er ude, er det kun Roblox’ kundeservice og politiet, der reelt kan gøre noget, og det kan være rigtig svært for dem at gøre noget. Især hvis vedkommende er fra udlandet.

Skriv endelig en kommentar herunder, hvis der er mere, du har brug for hjælp til, eller som jeg bør vide om din situation.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 1 kommentar

h99 du prøvede at "cross trade" i roblox som er imod deres regler (cross trading er når man betaler robux/penge for at få noget i et spil eller omvendt) så at kontakte roblox vil få dig en god lang ban næste gang du trader i spillet brug kun deres officielle discord

12 måneder siden

Skriv en kommentar ...