Spørgsmål fra Oskar, 15 år

Noget i kunne bruge til at hjælpe folk med at forhindre i at blive api-scammet er hvis de bruger det her link : https://steamcommunity.com/dev/apikey og holder styr på det, Hvis man ikke selv har oprettet en såkaldt “Key” så har man logget ind på en forkert hjemmeside og de håber at personen har skins og at de så kan bruge den Api-Key til at trade dem til en af deres bots. Så i burde sige man skal tjekke efter en falsk oprettet api key inde under det link. Selvtak for Hjælpen og håber i kan bruge det og eventuelt give det videre 😀

Svar fra rådgiver

Hej Oskar,

Tak for dit brev. Det er nemlig helt rigtigt, at mange bliver snydt gennem API-scams, fordi de er kommet til at logge ind med deres Steam-konto på en falsk hjemmeside. Herefter bliver der så oprettet en API-key, der gør, at andre kan overvåge deres konto. Vi har allerede nogle forskellige guides, der hjælper med det, fx den her om API-scam.

Derudover har vi en generel side om Counter Strike med information til folk, der handler, hvor det blandt andet bliver nævnt i en video. I vores tjekliste med gode råd, før man handler, skriver vi også lidt om det.

Det allerbedste, du kan gøre, hvis du gerne vil gøre trading mere sikkert og hjælpe andre, er at dele vores artikler med folk, der har brug for mere viden om fx API-scams. Eller at du selvfølgelig selv skriver en besked til dem og hjælper, som du har gjort her i dit brev. Skide fedt, at du gerne vil hjælpe!

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 1 kommentar

Laura der var en der sag Abc for Pick a door så sag jeg abc så gav jeg ham mit pet og han Leave og det var ride og pet var Sloth ride har hedde milobellee

2 år siden

Emil, ekspert Hej Laura. Tak for din kommentar. Jeg er virkelig ked af at høre, at du har mistet dit pet. Vi hører desværre fra mange, der ligesom dig er blevet snydt, og ofte er det på samme måde, hvor nogen skriver i chatten, og man "går først" i en handel. I dit tilfælde er det bedste at gå ind i din trade history og reporte vedkommende. Så kan dem, der har Adopt Me, nemlig gå ind og banne ham, som du beder om. I forhold til at få dit pet tilbage, tror jeg desværre ikke, det er noget, de hjælper med særlig ofte. Jeg håber, du vil bruge lidt tid på at kigge igennem vores vejledning til Roblox, så vi kan undgå, at du ender i den her ubehagelige situation igen i fremtiden.

2 år siden

Skriv en kommentar ...