Spørgsmål fra Amalia, 11 år

Kan jeg få min neon fly ride neon shadow dragon tilbage i ROBLOX?

Svar fra rådgiver

Hej Amalia,

Øv, det lyder ikke særlig sjovt, at du har mistet din shadow dragon. Jeg kan godt forstå, hvis du var rigtig glad for den.

Du skal vide, at du langt fra er den eneste, der bliver snydt for pets i Adopt Me. Vi har snakket med mange andre, der har prøvet det. Der er desværre mange, der snyder. Rigtig træls.

Desværre bliver det nok svært at få din dragon tilbage. Men jeg synes alligevel, du skal prøve at skrive til dem, der har lavet Adopt Me. Det kan være, at de kan se, præcist hvad der er gået galt, og hvis du er heldig, give dig den tilbage. Men jeg vil ikke love noget. Til gengæld har du så gjort alt, hvad du kan, for at få dragen tilbage, og det kan være rart at vide. At man har prøvet alt, hvad man kan.

Du kan skrive til dem ved at klikke på det her link.

Du skal dog have dine forældre eller en anden voksen til at hjælpe dig, for man skal være 13 for at kontakte Adopt Me. Jeg ved ikke, om du allerede har gjort det, men det kan være en god idé at tale med en voksen om, at det er sket. Også selvom det kan være pinligt eller træls. Det er tit godt at tale med nogen om, at man har været ude for at blive snydt. Så man ikke er alene med det. Og så kan den voksne, du taler med, også hjælpe dig med at skrive til Adopt Me.

Jeg håber, det lykkes for dig.

Held og lykke. Venlig hilsen
Lars fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 5 kommentarer

malou 11 år hej jeg har mistet min frn cow og jeg savner den meget kan jeg få den igen?

2 år siden

Emil, ekspert Hej Malou. Jeg er rigtig ked af at høre, at du har mistet dit pet i Roblox. Det er en rigtig ærgerlig situation, og du er desværre ikke den eneste, der bliver snydt på dén her måde. Det bedste, du kan gøre er at gå ind og finde traden i din historik inde i din Toy Menu. Inde i din backpack, trykker du først her. Derefter kan du se og anmelde dine trades. Hverken Roblox eller dem, der laver Adopt Me!, tilbyder at give ting tilbage, så det bedste er at være forsigtig med, hvordan man handler i fremtiden, så man kan passe rigtig godt på sine ting. Der er nemlig mange, der gerne vil snyde, hvis de får muligheden for det. Hvis du har flere spørgsmål, må du endelig skrive en kommentar mere. Vh Emil fra scammed.dk

2 år siden

jeg er aldrig blevet snydt men jeg har lavet nogle dårlige handler som jeg godt gad lave om igen men det kan jeg nok ikke når person er væk

2 år siden

Emil, ekspert Hej anonym. Tak for din kommentar. Jeg er glad for at høre, at du har tradet sikkert, så du ikke er blevet scammet. Jeg forstår godt, at man kan komme til at lave nogle handler, man efterfølgende fortryder. Det tror jeg, der er rigtig mange, der har gjort. Det bedste, man kan gøre for at undgå det, er at undersøge handlen, inden man laver den. Det kan fx være ved at tjekke priserne på de(t) item(s), man vil købe, sælge eller bytte. Når først handlen er gennemført, er der nemlig ikke noget, man kan gøre, medmindre den anden person siger ja til at annullere handlen og give tingene tilbage, og det behøver de ikke. Så selv hvis personen ikke var væk, som du skriver, ville du være afhængig af, at de også synes, handlen var dårlig, så de ville hjælpe. Det er i hvert fald en god huskeregel, at ens ting er væk, så snart man laver en handel, så det er bedre at tage sig god tid inden en handel og overveje det nøje end at lave en handel og så håbe på, man kan annullere den efterfølgende :) Vh Emil fra scammed.dk

2 år siden

øv det er jeg ked a at høer

3 år siden

Emmy jeg hade en ride kangaroo og en f r cow og jeg blev scammed

3 år siden

Emil, ekspert Hej Emmy. Jeg er ked af at høre, at du er blevet scammet. Det er aldrig en sjov oplevelse at blive udsat for sådan noget. Som Lars har skrevet i brevet ovenfor, er der desværre ikke så meget, man konkret kan gøre for at få sine ting tilbage. Men det er vigtigt, at du husker, at det ikke er din skyld på nogen måde. Hvis du vil undgå, at folk snyder på den måde igen i fremtiden, vil jeg anbefale, at du ikke laver "trust trades". Det betyder, at du kun bør handle med andre, hvis alle tingene kan være i én handel, hvor I begge lægger jeres ting ind. Man bør aldrig sende noget til andre med forhåbning om, at de sender noget tilbage efterfølgende, fordi det kan blive udnyttet. Jeg håber, du med tiden kan få nogle nye pets, du bliver glad for :) Venlig hilsen Emil fra scammed.dk

3 år siden

Noah, 13 år jeg er blevet scammed for nogle verdifulde genstande i rocket league. Min interesse for spillet er steget mere og mere og jeg ønsker at få mine ting tilbage. Jeg har ikke kunne finde nogen hjemmeside hvor jeg kan skrive til skaberne (psyonix). Hvad skal jeg gøre?

4 år siden

Emil, ekspert Hej Noah! Det lyder ikke særlig godt, at du har mistet dine items i Rocket League. Psyonix har desværre den politik, at de ikke hjælper med at reverse trades mellem spillere, og at det derfor er 100% spillernes ansvar at tjekke, om alt er, som det skal være. Hvis det er en dansker, du er blevet scammet af, kan du følge vores guide til at foretage en politianmeldelse, og så vil jeg anbefale, at du læser vores tjekliste med ting, der er gode at undersøge, inden man trader, så du forhåbentlig kan undgå den ærgerlige oplevelse igen i fremtiden. Jeg håber, du med tiden kan få de samme items eller nogle lige så fede tilbage, og du er velkommen til at skrive i SMS-rådgivningen, hvis der er mere, du tænker, jeg kan hjælpe med.

4 år siden

Noah, 13 år Ups totalt min fejl jeg mente jeg var blevet hacked (tingene forsvandt natten over) gør det en forskel?

4 år siden

Emil, ekspert Hej igen! Det er helt i orden. Jeg antog jo bare, at du var blevet scammet i en trade. Når du siger, du har mistet dine ting natten over, så lyder det, som om du er blevet udsat for det, der hedder et API-scam. Det sker ved, at man logger ind med sin Steam-account på en side, der ikke er legit. For at sikre din konto igen, er det derfor den her guide, du skal følge. Hvis du ikke har haft logget ind med din Steam-account på andre sider en Steam, og hvis du desuden ikke er kommet til at dele dine oplysninger med nogen, så vil jeg anbefale, at du ændrer password, og at du derefter får sat Steam Guard op på din account. Jeg håber, det hjalp :)

4 år siden

Skriv en kommentar ...