Spørgsmål fra A.Rasel, 58 år

Jeg blev også snydt af…trade.webbullinvesting.org
Jeg blev også snydt af trade.webbullinvesting.org. Min oprindelige investering var omkring 5.000 euro, og nu er den 33.000 euro med bitcoin-handel. Men desværre det hele mine penge er nu stjålet. Jeg vil gerne have jers hjælp.

Svar fra rådgiver

Hej A.Rasel,

Jeg er ked af at høre, at du har mistet €5.000. Investeringssvindel er uden for vores område herinde, men jeg vil gerne give nogle råd alligevel.

Først og fremmest er det vigtigt for mig at understrege, at der ikke er en investering på €5.000, der er steget til €33.000. Det er noget, de skriver/siger/viser for at få folk til at tro, det er en god investering og derfor smide endnu flere penge efter det. I dét øjeblik, du indbetalte €5.000, var de væk. De har aldrig været investeret i Bitcoin, og der er derfor ikke en masse penge, du kan jagte.

Du er dog stadig blevet snydt for de oprindelige €5.000, og her vil jeg anbefale dig at lave en anmeldelse til politiet. Deres online-formular har været nede længe, så hvis du får en fejlmeddelelse, kan du prøve at ringe 114 i stedet og sige, at du gerne vil anmelde telefonisk. Sørg for at have så mange oplysninger som muligt klar, når du ringer. Jeres beskeder, dokumentation for indbetaling og hvad du ellers kan finde.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...