Spørgsmål fra Frederik, 24 år

Hej “Scammed”,

Jeg er nok – desværre – en af de mange personer, som er blevet hacket ved spiltjenesten “Steam”; konto e-mail, adgangskode og telefonnummer til den specifikke konto er blevet hacket, og når man forsøger at følge deres… “hjælpevejledning”, er det som en punkt 42 (i andre ord; den kan sende link til gerningsmændenes telefonnummer eller deres e-mail adresse for “reaktivering”).

Basalt set; jeg er blevet hacket, da jeg checker den email – der var tilknyttet før den blev ændret (min email) – og ser alt med Steam ligger i “slette” folderen.

Er der nogen måde, man kan kontakte Steam på e-mail eller anden vis?

Takker på forhånd for hjælpen.

Mvh
Den glade CS GO-gamer

Svar fra rådgiver

Hej Frederik,

Det er rigtig irriterende at miste adgangen til sin konto. Især hvis man også har mistet adgang til mailen, fordi det så kan virke umuligt at få sin konto tilbage. Men det kan du heldigvis godt.

Vi har en vejledning, som du finder her, og hvis du følger dén, bør du kunne få den tilbage. Start med at skrive brugernavnet ind. Dét kan nemlig ikke ændres. Senere i processen kan du give Steam en ny mail, de kan kontakte dig på. Sørg for, at denne er sikret, hvor kun du har adgang.

Afhængig af presset på Steam, kan der gå nogle dage, men det er min erfaring, at folk ret hurtigt får svar på deres henvendelse. Bare du lægger noget energi i formularen med alle de oplysninger, du kan. Det hjælper Steam med at finde ud af, at du er den retmæssige ejer af kontoen.

Held og lykke med det. Smid gerne en kommentar nedenfor, når der sker nyt i sagen!

Vh Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...