Spørgsmål fra Pige, 11 år

Der var en der ikke gav mig mit rensdyr tilbage i en trust trade i roblox og man kan ikke få den mere. Det er ikke rimelig og pisse snyd😞 jeg kender ikke den der snut

Svar fra rådgiver

Hej,

Jeg forstår godt, at du er ked af det, der er foregået. Det er nemlig urimeligt at udnytte folks tillid og snyde dem. Det er godt, at du vælger at skrive om det, og det er vigtigt, at du forstår, at det ikke er din skyld. Når det er sagt, vil jeg prøve at nævne nogle ting, du kan gøre for at undgå, at du bliver snydt i fremtiden.

Det lyder, som om du har foretaget en trade, hvor personen i den anden ende lovede, at du nok skulle få noget tilbage, hvis du bare gav dem dit rensdyr først. Jeg ved ikke, hvad vedkommende sagde for at overbevise dig, men tit kan det være folk, der siger, at de skal bruge tingen til en video. Og at man nok skal få det tilbage bagefter.

Uanset hvordan det er sket, bør man ikke lave trust trades med folk, man ikke er 100% sikker på, man kan stole på. Hvis det er en, du kender i virkeligheden, og især hvis det er en af dine venner, kan du i højere grad føle dig sikker. Ellers er det bedst kun at lave handler, hvor alle dele kan være i én trade, så der ikke er risiko for at blive snydt.

Hvis du ikke har nogen oplysninger på personen, er det desværre ikke muligt at melde dt til politiet. Derfor er det bedste råd jeg kan give, at du i fremtiden sikrer dig ved at undgå denne form for handler. Hvis du vil prøve at finde oplysninger på personen, kan det være godt at samle billeder af de beskeder, I har sendt til hinanden, personens rigtige navn, personens navn inde i spillet og billeder af handlen, hvor man kan se, at vedkommende løb fra aftalen. Og så hjælper det meget, hvis personen bor i Danmark, så politiet har bedre mulighed for at tage sig af sagen.

Det er enormt ærgerligt, at du har oplevet det her. Især når det er en ting, du ikke bare kan få tilbage. Hvis det lykkes dig at finde nogle flere informationer om personen, kan du prøve at lave en politianmeldelse, og du skal være velkommen til at skrive igen, hvis du har flere spørgsmål eller andre informationer, du ikke har skrevet her. Jeg ved godt, det kan være svært at fortælle om, at man er blevet snydt, hvis man skammer sig over det, men det er rigtig godt at fortælle sine forældre om det, så man ikke går med det alene. Også selvom du måske føler, at de ikke ville forstå det.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 2 kommentarer

GuestKKlort Hej jeg blev scammed I Roblox Sky block BETA han sagde gå og sælge din weat for mere penge og han sagde det er en tip og jeg gik till shop of sælget alt det weat jeg havde så kom jeg tillbage till mit Ø så var allt mine ting var væk og han leavet servern jeg er så ked af det min roblox username GuestKKlort

4 år siden

Emil, ekspert Hej GuestKKlort. Det lyder ikke særlig sjovt. Hvis du har inviteret nogen ind på din ø, har de adgang til at fjerne dine ting og stjæle dem. Personen bad dig nok om at gå ned til shoppen, så han havde længere tid til at tage de ting, han ville have. Det er slet ikke okay, men der er ikke rigtig noget at gøre. Det bedste, du kan gøre, er at lade være med at invitere folk ind på din ø, medmindre du ved, at du kan stole på dem. Der foregår rigtig mange scams i Roblox, og du er den eneste, der kan sikre, at det ikke sker mod dig igen. Hilsen Emil fra scammed.dk

4 år siden

Hvorfor fuck er der en 11 årig pige der trader 😂

4 år siden

Skriv en kommentar ...