Spørgsmål fra Felix, 13 år

Jeg mistede min kniv i cs til en jeg ville sælge den til han sendte id og alt muligt så stolede på ham så sendte kniven men fik aldrig pengene

Svar fra rådgiver

Hej Felix,

Tak for dit brev. Der er rigtig mange der bliver snydt på dén måde, du beskriver her, og det er rigtig ærgerligt, at du er blevet ramt af det. Nogle gange bliver man nødt til  at stole på folk, så man kan trade, men rigtig ofte går det desværre galt. Det er bedst at bruge Steam Market eller nogle af de tredjepartssider, der gør det lidt sikrere. Men det er ikke din skyld, at du er blevet scammet. Det er godt at have tillid til mennesker, og så skal man bare være lidt ekstra forsigtig, når det er online, og når det handler om penge.

Den bedste mulighed, du har, er at samle de informationer du har om traden og gerningspersonen og anmelde vedkommende til politiet. Du kan finde en guide her på siden, hvor der står, hvad man bør have med i an anmeldelse, og så kan politiet vælge at efterforske sagen derfra.

Du kan også anmelde vedkommende på Steam, men dét gør bare, at deres profil bliver banned. Ikke at du får din kniv tilbage.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...