Spørgsmål fra Frederik, 13 år

Hej
For lidt tid siden så jeg en tiktok fra en der skulle ”stoppe med at spille cs” og han ville give knive gratis. Så dum som jeg er trykker jeg på linket og logger ind. Jeg havde i lang tid gerne ville have en kniv, så jeg var rigtig desperat. Efter lidt prøver jeg at logge ind på min steam profil, men det kunne jeg så ikke. Jeg mistede ikke super mange penge, men som en dreng på 12 år da det skete var det mange penge. omkring 500kr spil og så omkring 200kr på skins. Jeg vil rigtig gerne have min profil tilbage, men han har skiftet navn og blokkeret mine venner?

Svar fra rådgiver

Hej Frederik,

Tak for dit brev. Jeg er ked af at høre, at du har mistet din konto, men der bør være ret gode muligheder for at få den tilbage. Vi ser desværre tit, at folk bliver scammet, fordi nogen skriver til dem med netop dén type besked: at de stopper med at spille, så de vil give deres skins væk eller sælge dem billigt.

Du skriver, at du har mistet 500kr i spil, fordi du har mistet kontoen, og at du derudover har mistet 200kr i skins. Heldigvis bør der være mulighed for at få de 500kr tilbage, hvis du får din konto tilbage, så dét synes jeg, du skal prøve på.

Det første, du skal gøre, er at gå ind på det her link. Det er Steams portal til at få konti tilbage, og her skal du skrive brugernavnet på din konto. Brugernavnet er dét, du brugte til at logge ind med, da du havde adgang til din konto. Man kan ikke ændre brugernavn på en Steam-profil, så sørg for at bruge dit oprindelige brugernavn, og så kan du få adgang til dén konto, du har mistet.

Når du har skrevet dit brugernavn, skal du fortsætte igennem formularen. Der er mulighed for at vedlægge en masse beviser på, at du er den retmæssige ejer af kontoen. Det er dem, Steam bruger til at vurdere din sag, så det er vigtigt, at du bruger noget tid på at få udfyldt så meget, du kan.

Når du (forhåbentlig) har fået din konto tilbage, vil jeg anbefale, at du sikrer den ved at sætte Mobile Guard op, så der er en mindre risiko for, at du mister den igen – og at du så selvfølgelig passer rigtig meget på med, hvor du logger ind med den.

Du kan også vælge at anmelde sagen til politiet, hvis du vil prøve at få de 200kr i skins tilbage. Du skal dog være opmærksom på, at det er sværere for politiet at retsforfølge personer, der ikke bor i Danmark, og at vedkommende, der snød dig, formentlig er fra udlandet. Hvis du har brug for hjælp til at anmelde, kan du skrive en kommentar nedenfor, og så vil jeg forsøge at hjælpe dig videre med dét også.

Ellers håber jeg bare, du får sendt formularen afsted til Steam, og at du hurtigt kan få din konto tilbage 🙂

Med venlig hilsen,

Emil Ludvigsen

Kommentarer

Viser 2 kommentarer

Frederik Har fået min acc tilbage! Tak!

2 år siden

Emil, ekspert Fedt! Det er jeg glad for at høre. Tak, fordi du giver en opdatering :) Vh Emil fra scammed.dk

2 år siden

Sebastian Jeg har før også mistet min steam konto ved at logge ind på en scam side som du også har gjort, og jeg fik min konto tilbage. Den måde jeg fik den tilbage på var at jeg havde et bevis på at jeg havde købt et spil på den account med min egen email. Og de ku også se at jeg er fra Danmark og den jeg blev hacked af var fra Rusland. Så jeg vil bare sige så længe du har bevis på at det er din konto får du den sagtens tilbage. :)

2 år siden

Skriv en kommentar ...