Spørgsmål fra Viktor, 16 år

Hej jeg hedder Viktor, og jeg ville gerne hjælpe det her Awesome community til at blive størrer. Så HMU på messenger hvis der er noget.

Svar fra rådgiver

Hej Viktor,

Tak for din interesse i vores arbejde, og dejligt at se, at du gerne vil hjælpe. At bruge mellemmænd, såfremt de er legit og ikke selv er scammers, er nemlig indtil videre den eneste måde at handle sikkert på, så det er rigtig godt at se, at du gerne vil tilbyde din hjælp.

Scammed.dk er dog ikke involveret i faktiske handler med skins, og formidler derfor ikke kontakt mellem købere, sælgere og eventuelle mellemmænd. Scammed.dk er derimod et site, der yder støtte og rådgivning til unge, der er blevet scammed i forbindelse med skintrades, og til deres pårørende. Scammed.dk har også forskellige guides, der kan være hjælpsomme, hvis man er blevet offer for et scam – dels nogle, der handler om at hjælpe oret med at finde ud af hvad der skete, dels nogle, der handler om hvordan man beskytter sig selv bedst muligt, og dels nogle, der handler om hvordan man anmelder et scam til politiet.

Det er fedt at se, at du godt kunne tænke dig, at scammed.dk også blev til et community. Det kunne vi også godt selv tænke os. Lige nu har vi dog kun midler til at udføre den direkte hjælp, som der tydeligvis også er et behov for – vi får mange henvendelser fra unge, der er blevet snydt. Men vi drømmer om at skabe et community i fremtiden.

Indtil da: spred endelig budskabet om scammed.dk, så flest muligt kan få glæde af det arbejde vi laver.

De bedste hilsner,

Stine

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...