Spørgsmål fra Lasse, 11 år

Øhhhh jeg ved ik om i kan hjælpe men min lille bror brugte min robux 🙁 jeg mistede min 800 på et spil han spillede og hav1
Havde kun robux tilbage kan i hjælpe mig??????? Vil sætte prise på hjælp har ik sagt det til nogen fordi jeg håber i kunne hjælpe må ik sige e-mail har ik nogen e-mail 🙁 men ok

Svar fra rådgiver

Hej Lasse,

Tak for dit brev. Det lyder rigtig træls, at din lillebror er kommet til at bruge dine Robux. Der er desværre ikke noget, man kan gøre for at få dem tilbage, men hvis han har brugt dem på at købe noget, der kan sælges, kan du gøre dét.

Du skriver, at du ikke har sagt det til nogen. Jeg synes, du skal snakke med dine forældre om det, så de ved det, og så kan de måske også snakke med din lillebror om, at han ikke må bruge dine Robux, når han spiller på din konto. Men det afhænger selvfølgelig af, om han er gammel nok til rigtig at forstå det.

Ellers er det fair, hvis du ikke har lyst til at dele din konto med ham fremover. Så kan han eventuelt få en anden, og så kan I spille sammen sådan.

Men det er i hvert fald godt at snakke med sine forældre om det, når der er noget, der gør én ked af det. Og det her er jo ikke din skyld, og din lillebror har jo nok heller ikke helt forstået, at de faktisk var noget værd, da han brugte dem. Det er bare vigtigt at få en snak om det, så du ikke sidder alene med den ærgerlige følelse af at have mistet noget.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...