Spørgsmål fra Mikkel, 24 år

[Spørgsmålet er redigeret af scammed.dk]

Hejsa min Konto er blevet hacket. og emalien ændret samt tlf uden jeg har gjort noget som helst.
Steam er satme ikke til at finde svar på det…..

Handler om accounten med brugernavn [fjernet af scammed.dk]

Svar fra rådgiver

Hej Mikkel,

Tak for dit spørgsmål. Jeg er ked af, at du har mistet adgangen til din konto, men der er heldigvis ret god mulighed for at få den tilbage igen. Jeg har valgt at fjerne dit brugernavn, så der ikke er nogen, der går ind og påvirker processen ved fx at sende en falsk anmodning om, at de er ejer af accounten.

Du har ret i, at det kan være svært at finde ud af, hvor på Steam man skal finde svar på den slags. Nedenfor vil jeg forsøge at guide dig igennem processen, og så er du selvfølgelig velkommen til at smide en kommentar, hvis der er noget, du føler, du mangler svar på:

Du skriver, at både mail og telefon er ændret. Det, du skal starte med at gøre, er derfor at klikke dig ind på det her link og skrive brugernavnet på kontoen. Derefter kan du vælge, at du hverken har adgang til telefonnummeret eller emailen længere, og så kommer du frem til en længere liste af ting, du skal fylde ud. Der er spørgsmål om køb på kontoen og andet, Steam kan bruge til at tjekke, om du ejer kontoen. Der er også felter, hvor du kan skrive anden information, og der handler det om at tænke sig godt om. Du kan fx skrive på, hvis du har aktiveret et spil med en CD-key, eller hvis du kan huske, hvornår du har købt ting igennem Steam. Derudover er der et felt, hvor du skal skrive din nye email, og så er det den, de kontakter dig på, når de har undersøgt sagen. Du skal altså ikke skrive den mail, du oprindeligt brugte til at oprette kontoen. Når du har udfyldt felterne, kan du sende henvendelsen afsted mod Steam, og så vil de komme tilbage med en afgørelse.

Når du forhåbentlig har fået adgang til din konto igen, vil jeg anbefale, at du aktiverer Steam Mobile Guard, som er Steams svar på multifaktorvalidering, så det ikke sker igen. Når du fortæller, du har mistet adgangen til kontoen uden at gøre noget, får jeg nemlig indtryk af, at du ikke har haft det aktiveret før. Men det er altså en rigtig god idé.

Jeg håber, det lykkes at få din konto tilbage!

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 1 kommentar

Hejsa k

3 år siden

Skriv en kommentar ...