Spørgsmål fra Mathilde, 11 år

Hej
Jeg har en konto men jeg kan ikke komme ind på den fordi at jeg kan ikke huske adgangskoden, og det gøre mig rigtig ked af det for der er mine bedste ting på. Det ville gøre mig rigtig glad vis i kunne hjælpe mig.

Svar fra rådgiver

Hej Mathilde,

Mange tak for dit brev. Jeg er ked af at høre, at du ikke kan huske adgangskoden til din konto. Du har glemt at skrive, hvilket spil der er tale om, så jeg vil give et par forskellige råd til, hvad du kan gøre, hvis det er enten Roblox eller Steam, du har problemer med:

Hvis du har glemt din adgangskode til Roblox, kan du gå ind på dén her hjemmeside og skrive din mail. Så får du tilsendt et link, du kan trykke på for at lave en ny kode.

Hvis du har glemt din adgangskode til Steam, kan du gå ind på dén her hjemmeside og skrive enten din mail, brugernavnet på kontoen eller dét mobilnummer, der blev brugt til at oprette den. Efterfølgende bliver du guidet videre til, hvad du kan gøre for at lave et nyt kodeord.

Jeg håber, du lykkes med at få adgang til din konto igen. Hvis det er noget andet, du har brug for hjælp til, kan du skrive en kommentar nedenunder det her svar, og så vil jeg forsøge at hjælpe dig videre.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 1 kommentar

Jeg hedder [fjernet af scammed.dk]

2 år siden

Emil, ekspert Hej igen, Mathilde. Jeg har valgt at fjerne dit brugernavn, så det ikke er offentligt tilgængeligt herinde og kan misbruges af andre. Vi kan ikke hjælpe dig på dén måde, at du giver os dit brugernavn, og at vi så gendanner din konto for dig. Du skal selv gå ind på den her hjemmeside, og så kan du trykke på "Username" for at få mulighed for at skrive dit brugernavn ind og få adgang til din konto igen. Skriv endelig en kommentar mere, hvis du har spørgsmål :) Vh Emil fra scammed.dk

2 år siden

Skriv en kommentar ...