Spørgsmål fra Victoria, 10 år

Jeg kan ikke logge ind på Roblox med min bruger og jeg har ikke glemt den, kan jeg muligvis blevet Hacket?

Svar fra rådgiver

Kære Victoria,

Tak for dit brev. Det kan sagtens være, at du er blevet hacket. Nu hvor du ikke kan komme ind på din bruger, bør du skrive til Roblox’ kundeservice. Så kan de formentlig hjælpe dig med at få den tilbage. Når du får den tilbage, kan du overveje et sværere kodeord. Og husk, at man aldrig bør logge ind med sin Roblox-bruger på andre sider, fordi rigtig mange af dem er falske.

Vi har lavet en vejledning, du kan finde her. Hvis du går ned, hvor der står “Roblox”, kan du se, hvad du skal vælge i felterne, så den når frem det rigtige sted. Der kan gå lidt tid, fordi de får mange henvendelser, men forhåbentlig skriver de på et tidspunkt, hvordan du kan få din bruger tilbage.

Hvis du har nogen spørgsmål til at skrive til dem, er du velkommen til at spørge i kommentarfeltet i bunden af siden her. Så skal jeg nok hjælpe dig videre.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 1 kommentar

Mehmet Hej jeg kan ikke bruge min roblox mere … min søn kan ikke spille mere. Han har glemt hans kode?

3 måneder siden

Emil, ekspert Hej Mehmet. Jeg ved ikke, om din søn har glemt sin kode, men jeg ville prøve at skrive til deres kundeservice. Her på siden kan du finde en guide til at få adgang til sin konto igen, hvor der er et afsnit om Roblox. Vh Emil fra scammed.dk

2 måneder siden

Skriv en kommentar ...