Spørgsmål fra Kira, 11 år

Hvad kan jeg gøre? Da var en dansker der skrev ABC for trust Trade og jeg vidste eller ved hvad en trust Trade er så jeg skrev ABC han lovede mig at give mig mit Dream pet som er en mega neon fly ride unicorn adopt me og han skrev din bedste ting og det var mit ny købte fossil æg Og han beholdte ægget og kan ikke huske andet om ham end blåt hår og at det er en dreng

Svar fra rådgiver

Hej Kira,

Jeg er ked af at høre, at du har fået taget dit Fossil Egg. Du skriver, at en dansk spiller var interesseret i at lave en trust trade, og at I så aftalte, at han skulle give dig en en Mega NFR Unicorn, og at du i bytte skulle give ham dit Fossil Egg.

Det er aldrig sjovt, når man viser tillid overfor nogen, og de så vælger at snyde, så jeg forstår godt, hvis du er ked af det over det, der er sket. Der er desværre rigtig mange, der er ude på at snyde, og derfor er det vigtigt, at man kun handler med folk, man kender. De fleste af dem, der bliver scammet i Roblox, bliver snydt i Trust Trades, fordi enhver nemlig kan løbe fra aftalen, hvis man går først.

Uanset om du havde flere oplysninger på ham, er der desværre ikke så meget, man kan gøre. Mit bedste råd er, at du ikke laver Trust Trades i fremtiden. Der var nemlig ikke noget i vejen for, at I kunne have lavet én trade, hvor både hans Unicorn og dit Egg var i på samme tid, og så er der ingen risiko for, at nogen bliver snydt. Så når folk spørger om at lave trust trade, er det næsten altid et scam, og derfor bør man prøve at lade være med at blive fristet af dem.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...