Spørgsmål fra Anton, 14 år

Hej. jeg er blevet snydt i fiveM fordi jeg købte et rank af en person som skulle til at starte en server. idag har han så skrevet at serveren lukker. Han har så blockeret mig så jeg ikke kan skrive eller ringe til ham. Jeg vil så sprøge om de kan kontakte ham fordi jeg følger mig snydt af ham så hvis i kunne kontakte ham og tage en snak med ham om den og få ham til at sende pengene tilbage. Han hedder Benjamin Riise Andersen.

Svar fra rådgiver

Kære Anton,

Tak for dit brev. Vi tilbyder desværre ikke hjælp til at skrive ud til folk og få penge/ting tilbage. Jeg er ked af at høre, at du er blevet snydt, men når man køber ting som fx ranks på en server, er der ikke noget, der gør, at man kan komme tilbage og kræve pengene tilbage.

Vi har tidligere fået henvendelser fra folk, der har købt ranks eller andre ting til FiveM-servere, der så er lukket, og som sagt er der ikke så meget at gøre ved det. Det er et sats hver gang, om den pågældende server lever længe eller bliver lukket hurtigt.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 4 kommentarer

esbenbach1008@gmail.com Bliver man snyt

7 måneder siden

jonathan hej jeg fik 24 robux i Donate spinner (roblox) men alligevel fik jeg ingen

7 måneder siden

Emil, ekspert Hej jonathan. Tak for din besked. Vi kan desværre ikke hjælpe dig med at få dine Robux, så det bedste du kan gøre er at række ud til skaberne af spillet, hvis du kan. Hvis du tænker, at det er svindel, kan du også skrive til Roblox direkte, og så kan de gå ind og vurdere :) Vh Emil fra scammed.dk

7 måneder siden

Emil men jeg havede 9 skins men jeg prøvet at få renigade rider for mine skins han gad også at give take det L

8 måneder siden

Emil jeg har ingen skins i fortnite men alle mober mig fordi jeg har ingen så må jeg få alt i fortnite

8 måneder siden

Emil, ekspert Hej Emil. Tak for din kommentar. Vi har desværre ikke mulighed for at give dig skins. Og du skal passe på, hvis andre tilbyder det. Der er ikke andre måder at gøre det på end at købe dem for rigtige penge. Men det behøver man jo ikke, for at spillet er sjovt. Det er ikke i orden, at folk driller dig, fordi du har færre skins end dem. Men du skal kun købe skins, hvis du selv har lyst til det. Ikke fordi andre driller. Vh Emil fra scammed.dk

8 måneder siden

Skriv en kommentar ...