Spørgsmål fra Marcus, 20 år

var igang med at se noget så ligepludslig fik jeg en besked på steam at en mand ved navnet adam fra steam support sagde at hvis jeg ik gav ham 500 dollars ville han slet min account og han havde allerede slettet alle mine venner hvad ska jeg gøre her?

Svar fra rådgiver

Hej Marcus,

Tak for dit brev. Det lyder, som om at nogen har prøvet at afpresse dig. Det er godt, at du skriver, så du ikke sidder med det alene, og så du ved, hvad du bør gøre.

Først og fremmest håber jeg ikke, du har sendt $500 til ham, som han bad om. Det regner jeg ikke med, du har, men det er vigtigt at sige, at man aldrig skal gå med til afpresning af nogen art. Steams medarbejdere ville aldrig gå ind og true på den måde, fordi dels ville de jo blive fyret, og dels ville din konto kunne blive genskabt alligevel.

Du fortæller, at han sagde, han ville slette din konto, men jeg er lidt usikker på, om han truede med at slette dine venner, eller om du faktisk har mistet dine venner. Hvis du stadig har dine venner, og der ikke er sket noget med din konto desuden, så vil jeg anbefale dig bare at ignorere ham. Og blokere ham. Derudover vil jeg anbefale, at du sætter Steam Mobile Guard på din konto, så den er endnu mere sikker, hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan finde en vejledning til at gøre det på linket her.

Hvis dine venner derimod faktisk er forsvundet, kunne det tyde på, at han har fået adgang til din konto på en måde, og i det tilfælde vil jeg anbefale, at du sikrer den. Det gør du ved først og fremmest at skifte kode på din konto og så derefter at sætte Steam Mobile Guard op, som jeg har linket til.

Hvis du har flere spørgsmål, eller hvis der er noget om din situation, jeg har misforstået, er du velkommen til at skrive en kommentar, og så skal jeg nok forsøge at hjælpe dig videre 🙂

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...