Spørgsmål fra Bjarke, 13 år

min ven gav mig for 1,5 år siden et wildfire skin til awp værd omkring 45 $ som en gave fordi han ikke spillede spillet mere. nu vil han gerne have det tilbage og mener han kun lånte det til mig og det vil jeg ikke give ham fordi jeg spiller selv hele tiden csgo og vi er ikke venner mere efter han har givet mig ddos trusler . så kan jeg få konsekvenser eller er det rigtigt det jeg har gjort. og har bevis af han siger det var noget han gav og ikke lånede

Svar fra rådgiver

Hej Bjarke,

Tak for dit brev. Jeg er ked af at høre, at du står i sådan en irriterende situation, hvor du er blevet uvenner med én, du tidligere var venner med. Både det her med din AWP | Wildfire og dét med DDoS-trusler lyder slet ikke sjovt.

Først og fremmest kan jeg svare på dit spørgsmål: Nej, du er ikke en scammer.

Hvis du har beviser på, at han gav dig skinnet som en gave, og det ikke bare var til låns, så er det dit, og så kan han ikke kræve det tilbage som sådan. Når man giver en gave, giver man også afkald på retten til tingen og til at kunne kræve at få den tilbage.

Det er derimod ikke tilladt at komme med trusler om DDoS-angreb, så dét er du i din fulde ret til at bede ham om at lade være med. Men det ville ikke overraske, hvis han bare skriver det, fordi han er frustreret, og der egentlig ikke kommer til at være handling bag ordene.

Når dét så er sagt, er det jo en rigtig ærgerlig situation for jer begge. Du oplever, at en person skriver til dig på en ubehagelige måde og giver dig trusler. Ham den anden oplever, at han nu fortryder at have givet et skin væk til $45, hvilket jo er ret mange penge.

Man kan aldrig sikre sig selv helt imod, at nogen fortryder en gave, men det er rigtig fint, at du har beviser for de her ting på skrift. Så er den ikke så meget længere, hvis du gerne vil beholde din Wildfire.

Hvis situationen udvikler sig, eller du har brug for mere hjælp, kan du skrive en kommentar nedenfor, og så vil jeg forsøge at hjælpe dig videre 🙂

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...