Spørgsmål fra Alicia, 9 år

Blev scamed igår med en Golden griffen hun sagde at hvis jeg Trade en Golden griffen first så Trade hun en mega unicorn og så nå jeg Trade den og hun sagde Accept så leave hun gamet

Svar fra rådgiver

Hej Alicia,

Tak for dit brev, det er godt, du har skrevet til os.

Det lyder som en rigtig træls oplevelse, du har haft. Jeg kan godt forstå, hvis du er ked af at have mistet din Golden Griffin – den er ret flot. Jeg kan også godt forstå, du gerne ville have en mega unicorn i stedet for.

Det er desværre meget normalt at blive snydt i trust trades, som du har prøvet det. Det er en dum oplevelse, at man har stolet på en anden, og den person så snyder. Du er ikke den eneste, der har prøvet det.

Det kan være svært at få sine ting tilbage, når man har tradet dem væk. Også selvom det ikke var med vilje, at personen skulle få din Griffin.

Men jeg synes alligevel, du skal prøve at skrive til Adopt Me ved at klikke på linket her. Du skal bekræfte din email, og så kan du trykke lidt videre og fortælle dem, at du er blevet snydt.

Man skal være 13 år for at kunne skrive til dem. Derfor kan det være en god idé at snakke med dine forældre om det, der er sket. Det er i det hele taget en god idé at gøre, hvis du ikke har gjort det endnu. Så kan I tale om, hvordan man kan være glad for ting i Adopt Me, og være ked af det, når de bliver væk. Og de kan hjælpe dig med at skrive til Adopt Me. Så har I gjort, hvad I kan, for at få dine ting tilbage. Det er en god følelse, at man har gjort alt, hvad man kan.

Jeg håber, du kunne bruge mit svar til noget.

Venlig hilsen Lars fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...