Spørgsmål fra Rasmus, 13 år

Jeg blev API scammed for 103euro
Har skiftet kode og det
Og hans inventory er ikke privat men kniven er der ikke så han har nok soldat den eller sendt den til en main profil.
Alt på hans profil er anonymt undtagen inventoryet der er heller intet navn på ham han hedder bare beast.
Det er bare lidt træls
Selvom de penge nemt kan fåes tilbage 🙂

Svar fra rådgiver

Hej Rasmus,

Det er virkelig ærgerligt at blive scammet, så det er godt, at du skriver og får snakket om det. Det er helt rigtigt, at €103 kan tjenes hjem igen, men det er stadig ikke fedt at blive scammet. Uanset hvilket beløb det er.

Jeg vil anbefale dig, at du laver en politianmeldelse af sagen. Det er bestemt ikke sikkert, at du kan få din kniv tilbage, men alle anmeldelser gør politiet mere opmærksomme på problemet, så de har bedre mulighed for at hjælpe i fremtiden.

Det er rigtig godt, at du har skiftet din kode. Jeg ved ikke, hvad du præcis har gjort ud over det, men hvis du vil være helt sikker på, at din konto er sikret, kan du følge vores guide til ofre for API-scam. Og så er det selvfølgelig vigtigt, at du i fremtiden husker at undersøge, om en given hjemmeside faktisk bruger den officielle version af Steam-login, så det ikke sker igen.

Jeg håber, det kan hjælpe dig at tjekke listen igennem, og så vil jeg anbefale dig at snakke med dine forældre om det, hvis du ikke allerede har. Uanset om du er ked af det, skammer dig eller “bare” synes, det er lidt træls, er det en god idé at dele dine tanker og følelser med folk i din omgangskreds, så de ved, hvad der foregår.

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 1 kommentar

hacker

4 år siden

Skriv en kommentar ...