Spørgsmål fra Celina, 18 år

Hvad skal jeg gøre en fra Rusland har hackede min konto både ændrede adgangskode og e-mail og telefon nummer

Svar fra rådgiver

Hej Celina,

Tak for dit brev. Det er ærgerligt, at din konto er blevet hacket. Du skriver ikke her i dit brev, hvilken konto, der er tale om: om det er din Steam-, Roblox-, Instagram- eller Tiktok-konto (eller måske noget helt femte), der er blevet hacket, og derfor kan jeg desværre ikke give så konkrete råd.

Hvis kontoen er på Steam, Epic Games eller Riot Games, har vi en vejledning til, hvordan du får din konto tilbage, som du finder her. Hvis du får kontoen tilbage og gerne vil anmelde episoden til politiet, kan du finde vejledning på dét her link.

Helt generelt er det en god idé at skrive til virksomheden, hvor man har mistet sin konto. Hvis nogen hacker en Steam-konto og ændrer adgangskode, email og telefonnummer, kan man stadig skrive til Steam (altså Valve) og få sin konto tilbage. Så du kunne i første omgang overveje at skrive til dem og høre, om de kan hjælpe med at få din konto tilbage.

Hvis du skriver en kommentar herunder med nogle flere detaljer (jo flere detaljer, desto nemmere er det at hjælpe), vil jeg gerne prøve at give nogle flere råd og pege dig i den rigtige retning.

Med venlig hilsen,

Emil Ludvigsen

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...