Spørgsmål fra Chris, 24 år

Hej Scammed.dk Jeg er blevet gjort opmærksom på denne side igennem et opslag på Jodel.

Jeg står i den situation at jeg mener at have fundet den person som snød mig for min M4A4 Howl tilbage i 2015.
Jeg synes selv at jeg har stærke beviser, og har i den forbindelse virkelig lyst til at skrive/konfrontere vedkommende, mest at alt for at få noget klarhed.

Jeg ved selvfølgelig godt at det er længe siden, men det følger mig desværre stadig.

Mvh.

Svar fra rådgiver

Hej Chris,

Tak for dit brev. Fedt, at du er blevet gjort opmærksom på os den vej igennem, og at du har taget dig tid til at skrive 🙂

Det er helt forståeligt, at det stadig følger dig, og at det betyder noget for dig igen, nu hvor du mener at have fundet frem til vedkommende, der snød dig. Du siger, at du godt kunne tænke dig at skrive til vedkommende eller konfrontere. Og det forstår jeg godt, for jeg ville formentlig have det på samme måde. Jeg vil dog opfordre til, at du sørger for at holde dit på det rene ved ikke at komme med trusler eller andet, der senere kan blive brugt imod dig.

Når det så er sagt, mener jeg godt, at du kan skrive til vedkommende på en ordentlig måde, fordi der er en chance for, at personen er blevet mere moden og vil indse sin fejl. Der er dog også en chance for, at du får nogle ting at vide, der gør dig i endnu dårligere humør, og at vedkommende blokerer dig. Uanset hvad ville jeg samle nogle beviser fra profilen, før jeg skrev, så du har til en anmeldelse, hvis det ikke går lige så godt, som du håber.

Du kan nemlig vælge at foretage en politianmeldelse af vedkommende, og det kan du også fortælle, at du vil gøre, hvis ikke I når til enighed. Selvom sagen er omkring seks år gammel, kan du stadig anmelde den. For at anmelde til politiet, kan du gå ind på det her link og skrive/vedlægge de beviser, du har. Der kan være lange udsigter til, at politiet gør noget, og det afhænger af deres ressourcer og den mængde af beviser, du har mulighed for at give dem. Men så har du gjort, hvad du kan, og så kan man ikke andet end at væbne sig med tålmodighed derfra.

Jeg synes som sagt, det er rigtig fint, at du skriver herinde med dine overvejelser. Og at du ikke er kommet til at gøre noget fjollet som fx at true vedkommende eller tage hjem på vedkommendes adresse, som mange scamofre snakker om, at de vil, når de er i deres følelsers vold. Den slags er nemlig aldrig en god idé. Men, som skrevet ovenfor, kan du sagtens konfrontere personen på en sober og lødig måde.

Jeg håber, du finder en god løsning på det, og du må endelig skrive en kommentar herunder, hvis der er mere, du gerne vil fortælle om din situation, eller hvis der sker noget nyt i sagen 🙂

Med venlig hilsen,

Emil fra scammed.dk

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...