Skins giver den her fede og særlige oplevelse når jeg gamer. Jeg kan på en eller anden måde bedre leve mig ind i spillet, når jeg har et skin der passer til min stemning, og som jeg synes ser virkelig cool ud. Jeg synes det er en god feature til spillet. Jeg har mulighed for at finde (hvis muligt) et skin, som passer på min identitet, og udtrykker hvem jeg er. Det handler selvfølgelig også om, hvordan jeg gerne vil have andre skal forstå mig. Er jeg en original, som kun bruger standard skins eller er jeg den, som har en del skins. Eller er jeg den, som bare må eje hvert eneste skin, og bruger det meste af mine penge på skins.

Om man er det ene eller det andet, er i bund og grund lige meget. Skins er seje og spændende. Selvom jeg selv er fascineret af skins er det ikke ensbetydende med, at alle deler samme fascination. Jeg har ofte i mit liv oplevet, at folk omkring mig ikke har kunnet forstå min holdning til skins. “Det er spild af penge”, “Jamen det er jo virtuelt, hvad får du ud af dem?” eller “Kan du bruge dem i den virkelige verden”?. Få af blot mange undrende spørgsmål, og jeg har haft det samme svar hver evig eneste gang: Jeg får en masse ud af skins, selvom jeg kun kan bruge dem i spillet. Det er jo min hobby, som så mange andre hobbyer.

Jeg har gennem min tid som gamer brugt mange penge på skins i forskellige spil. Især League of legends (LOL) og World of Warcraft (WOW). I League of Legends købte jeg kun de skins jeg virkelig syntes var fede, og som jeg havde råd til. I WOW har jeg kun købt ét skin, men det kostede derimod også 1500 kr. Det var den meget eftertragtede og specielle Magic Rooster som jeg kunne ride på og bruge som mount som I kan se her. I dag koster den 5865 kr.

Hvilke oplevelser har I med skins? Har I mødt andre med samme interesse eller har I mødt folk med fordomme omkring skins?

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...