Scammed.dk gik i luften for knap halvandet år siden, og i den tid har vi modtaget hundredevis af henvendelser. Fra børn og unge, der selv er blevet scammed, og fra forældre og bedsteforældre, hvis børn eller børnebørn er blevet snydt. Og desværre bliver henvendelserne ved med at tikke ind. For akkurat ligesom vi er her endnu, så er scammerne det også.

Det fedeste ville selvfølgelig være, hvis man kunne trade uden risiko for at blive scammet. Men eftersom det indtil videre er et urealistisk ønskescenarie, fordi scammerne konstant bliver dygtigere til at scamme, så slipper I ikke af med os lige foreløbig.

Vi udbygger og opdaterer løbende vores guides og artikler, så vi er sikre på, at de er mest muligt relevante for jer. Og så arbejder vi på forskellige nye tiltag, der skal gøre scammed.dk endnu federe. Vi holder fast i rådgivningen her på sitet som I kender den, men vi bevæger os også ind på andre digitale arenaer. Bl.a. arbejder vi på videoer til både jer og jeres forældre, og vi er også i gang med at opsætte en Discordserver, hvor vi kan snakke om alt det fede ved skins, og hvor vi kan udveksle tips og tricks til at trade sikkert.

I efteråret prøver vi noget nyt og uvant: vi bevæger os ud i den fysiske verden! Vi holder nemlig gratis oplæg om hvad skins og trading er, hvordan man passer bedst muligt på sig selv, så man undgår at blive snydt, hvordan man kan have det bagefter, hvis skaden er sket, og hvad man kan gøre, hvis man er blevet scammet. Det er stadig muligt at booke et af disse foredrag, så hvis du synes din klasse eller årgang skal høre mere om gaming og skins, så få din lærer til at hive fat i mig på stine@cfdp.dk.

Alt det her og meget mere er hvad I kan vente jer det næste stykke tid på scammed.dk. I kan godt glæde jer!

Kommentarer

Viser 0 kommentar

Skriv en kommentar ...