I løbet af november har I mulighed for at chatte om skins, scams og gaming, når vi afholder gruppechats i samarbejde med Gruppechat.dk! Her har I mulighed for at fortælle om, hvad I spiller, hvad I synes om skins, og hvordan man kan tænke over sin adfærd online for at mindske risikoen for ubehagelige oplevelser. Ved at deltage kan du hjælpe andre ved at dele din erfaring, men du kan helt sikkert også lære noget nyt, så du er endnu mere sikker, næste gang du skal spille dit yndlingsspil eller handle med skins.

Scammed.dk har i flere år hjulpet hundredvis af ofre for scams, og det er én af vores eksperter, der er til stede under hver session. Selvom fokus er køb, salg og bytte af skins og andre genstande inde i spillet, er der dog også mulighed for generelt at snakke om, hvorfor spil er fede, eller hvad der er særligt ved at møde mennesker online.

Det eneste krav er, at du er mellem 12 og 29 år gammel, og det er selvfølgelig helt gratis at deltage. Der er et fast antal pladser i hver chat, så det er efter først til mølle. Det kommer til at foregå fire mandage i november om aftenen, men dét kan du læse meget mere om lige her. Inde på linket kan du også tilmelde dig, hvis det har interesse.

Kommentarer

Viser 1 kommentar

Sofia Hej

1 år siden

Skriv en kommentar ...