Gambler dit barn?

Nogle børn og unge investerer i lootboxes eller bruger deres skins som indskud på bettingsites, i håbet om at få nogen, der er endnu federe. ‘Skinbetting’ er et begreb, der ofte dukker op i medierne, og i artiklen her kan du blive klogere på hvad skinbetting er og hvad du som forælder skal være opmærksom på.

Læs om skinbetting her

Hey forælder, ved du hvad skins er?

Måske har du set din dreng over skulderen, når han sidder på værelset og råber ad vennerne i Fornite. De snakker om skins, våben, modeller og forskellige danse…. Men hvad betyder ordet skin egentlig, og hvorfor går han så meget op i det?

Læs vores guide her og forstå skins på 2 minutter.

Mit barn har ikke fået sit skin

Er dit barn er blevet franarret sine penge? Følelsen af at have været udsat for snyderi være svær som barn. Læs her hvordan du anmelder hændelsen til politiet. Så gør du en forskel for dit barn

Læs mere om hvad du kan gøre her

Mit barns profil er blevet misbrugt/brugt i andet navn

Er dit barn blevet hacket og er kontoen blevet brugt i andens sted og har dit barn mistet alle sine skins? læs mere om hvordan i handler på hændelsen når jeres barn er blevet udsat for cybercrime.

Se mere om hvordan du gør her

Mit barn har mistet adgang til sin konto og har mistet sine skins

Hvis du oplever, at dit barns konto er blevet overtaget, er det vigtigt at handle med det samme. Her kan du læse om hvordan du anmelder hvis nogen uden tilladelse har skaffet sig adgang til dit barns konto.

Læs vores guide her

Mit barn har ikke fået sine penge

Er dit barn blevet snydt og franarret sit skin? Det kan være en meget ubehagelig oplevelse, når en eller flere snyder en og stjæler ens ting. Læs her hvordan du anmelder hændelsen til politiet. Så gør du en forskel for dit barn

Sådan anmelder du det til politiet

Hvordan tager jeg snakken med mit barn?

Har du brudt døren ned ind til dit barns værelse? Om du har eller ej, giver vi dig nogle gode råd til, hvordan du kan snakke med dit barn om skins, gaming og skintrading.

Læs med her

Jakobs teenagedreng blev scammet for 5000 kroner

Jakob Simonsen er far til en teenagedreng, der spiller Counter-Strike Global Offensive. Han blev en dag ringet op af sønnen, som var grædefærdig, gal og frustreret, fordi han var blevet API-scammet for omkring 5000 kroner.

Læs hele historien her